Parcferme

Historie

Bilen blev leveret ny i Tyskland og har været i sidste ejers besiddelse i 14 år. Denne E9 blev fuldstændig restaureret i 1990, kosmetisk såvel som teknisk. Fremtræder i farven Polarissilber.

Kvaliteten af ​​restaureringen er stadig tydelig den dag i dag. Yderst præcise ”Shut Lines” omkring døre og klapper. Både krom og pladedele udviser en næsten naturstridig friskhed tæt på den elegante dames 50 års fødselsdag.

Det mørkerøde læderinteriør er helt originalt og velbevaret årgangen taget i betragtning. Den store Coupé har stået indendørs i store dele af sit liv, og det kan ses. Alt fra instrumentbræt til dørsider ser reelle ud, det samme gør instrumenter/betjeningselementer der udviser fuld funktionalitet.

Under den omfattende renovering i 1990 blev der monteret en ny motor. Beskrivelse og dokumentation af udført arbejde forefindes.

En begrænset række af ejere udstyret med både midler og interesse har passet på bilen. En af disse er formanden for BMW Coupé Club Nederland.

1974, BMW 3.0 CS, MED SIN SLÅENDE ÆSTETIK OG KRAFTFULDE PRÆSTATIONER, INKARNEREDE ESSENSEN AF TYSK INGENIØRKUNST OG DESIGN.